Persoonlijke begeleiding

Jouw doelen, onze aandacht

Wij, Jeannette en Laura, bieden naast de lessen ook persoonlijke begeleiding aan op gebied van yoga, meditatie, adembewustzijn, voeding en levensstijl. We helpen je graag verder op weg naar meer ontspanning en balans in je leven. Op welk vlak kun jij nog beter voor jezelf zorgen?

 Specialisaties

Laura heeft zich als yogadocent en natuurvoedingsdeskundige gespecialiseerd in hatha, ayurveda, adembewustzijn en ademwerk. Zij kan je helpen om samen met jou je voedingspatroon en algehele levensstijl te verbeteren. Ook kan ze je helpen om het bewustzijn van de adem te verbeteren waardoor je over het algemeen meer rust ervaart en je te helpen om yoga meer en meer in het dagelijks leven te integreren.

Jeannette heeft zich als yogadocent gespecialiseerd in de meer actievere vorm van yoga, ashtanga, en als mooie tegenhanger de vormen van diepere ontspanning zoals yin, restorative en nidra. Zij kan je helpen om tijdens een 1-op-1 meer verdieping te vinden in de beoefening van de meer uitdagendere yogavormen of juist om je te helpen in een diepe ontspanning te komen door middel van yin, restorative en nidra. Ook kan zij middels een gesprek jou helpen om je leven meer in balans te brengen en de filosofie van yoga toe te passen.

Op onze persoonlijke pagina’s kun je meer lezen over onze specialisaties, of email of bel ons voor meer informatie.
Jeannette – jeannette@yogastudioseeyou.nl
Laura – laura@yogastudioseeyou.nl

Mogelijkheden
Afhankelijk van de wensen kunnen we werken in enkele sessies of een serie.
Voor de duur van een sessie kun je kiezen uit: 30 – 45 – 60 – 75 – 90 minuten.
De kosten zijn € 75,- per uur.

Pakketopties

  • 1 uur
    70,- per sessie
    60 minuten persoonlijke begeleiding
  • 1,5 uur
    105,- per sessie
    90 minuten persoonlijke begeleiding

Wil je liever voor een periode persoonlijk begeleid worden, of in combinatie met een groepsles? Ook dat kan! In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en waar je de komende tijd de aandacht op wilt richten. Dit kan bijvoorbeeld een persoonlijk doel zijn en/of de verdieping van jouw beoefening en ontwikkeling op het yogapad. We begeleiden je graag op deze bijzondere weg.

Bekijk ons aanbod

Neem contact met ons op