Persoonlijke begeleiding

Jouw doelen, onze aandacht

Wij, Jeannette en Laura, bieden naast de lessen in de studio ook persoonlijke begeleiding aan op het gebied van yoga, meditatie, adembewustzijn, voeding en levensstijl. We helpen je graag verder op weg naar meer ontspanning en balans in je leven. Op welk vlak kun jij nog beter voor jezelf zorgen?

 Specialisaties

Laura heeft zich als yogadocent en natuurvoedingsdeskundige gespecialiseerd in hatha, ayurveda, adembewustzijn en ademwerk. Zij kan je helpen om samen met jou je voedingspatroon en algehele levensstijl te verbeteren. Ook kan ze je helpen om het bewustzijn van de adem te verbeteren waardoor je over het algemeen meer rust ervaart en je te helpen om yoga meer en meer in het dagelijks leven te integreren.

Jeannette helpt je met veel plezier verder op het gebied van yoga, stressreductie, bewegen en om je leven meer in balans te brengen. Zij heeft haar specialisme in verschillende soorten yoga, pranayama (ademoefeningen) en slaapyoga. Welke zij naar inzicht inzet om jou verder te helpen.

Jeannette – jeannette@yogastudioseeyou.nl
Laura – laura@yogastudioseeyou.nl

Mogelijkheden
Afhankelijk van de wensen kunnen we werken in enkele sessies of een serie.
Voor de duur van een sessie kun je kiezen uit: 30 – 45 – 60 – 75 – 90 minuten.
De kosten zijn € 70,- per uur.

Pakketopties

  • 1 uur
    75,- per sessie
    60 minuten persoonlijke begeleiding
  • 1,5 uur
    115,- per sessie
    90 minuten persoonlijke begeleiding

Pakketkorting: 5% korting bij afname van 3 sessies

Wil je liever voor een periode persoonlijk begeleid worden, of in combinatie met een groepsles? Ook dat kan! In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en waar je de komende tijd de aandacht op wilt richten. Dit kan bijvoorbeeld een persoonlijk doel zijn en/of de verdieping van jouw beoefening en ontwikkeling op het yogapad. We begeleiden je graag op deze bijzondere weg.

Bekijk ons aanbod

Neem contact met ons op