Over Yogastudio See You

Yogastudio See You biedt je in Purmerend wekelijks yogalessen zoals ashtanga, yin, hatha en meditatie. En daarnaast kun je bij Yogastudio See You terecht voor bedrijfsyoga, events, lifestyle, yoga retraites, yoga workshops, individuele begeleiding en yoga met vriendinnen.

Yin Yoga

★★★★★
5 5 1
Hoe heerlijk om week te starten met Yin Yoga. Zo relaxed dat je alles aankan. Dank weer Jeannette, voor de heerlijke sessie.

Aanbeveling

★★★★★
5 5 1
Sinds een paar maanden volg ik op de maandagochtend de les Yin Yoga naar zeer grote tevredenheid. Een rustige vorm van yoga die bij mij past. Jeannette begeleidt elke yoga deelnemer op een professionele manier en houdt rekening met eventuele lichamelijke klachten. Haar manier van les geven spreekt mij zeer aan daar zij rustig is en alles goed uitlegt in een ongedwongen sfeer. Na afloop drinken wij gezamenlijk een kopje thee om na te genieten van de les. Een goed begin van een nieuwe week.

Geweldig om te doen

★★★★★
5 5 1
Yoga voor mannen? voor watjes? Nou nee dus! Jeannette laat je in haar Ashtanga lessen kennis maken met je mogelijkheden en onmogelijkheden en vooral met jezelf. Ze geeft haar lessen op een nuchtere 'Noord Hollandse' manier. Duidelijk , krachtig en ontspannend. Binnenkort maar eens een Yin les gaan doen.

Yogavormen

Voor ieder een stijl

Bekijk ons aanbod

Bedrijfsyoga

De yogamat in jouw bedrijf

Waarom yoga zo goed voor je is.

Voordelen van yoga

Doe mee

Vind de balans

Individuele begeleiding

Jouw doelen, onze aandacht

We begeleiden je graag

Neem gerust contact op

Laat een berichtje achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt