Reviews

 by Inge on Yogastudio See You

Ik ben blij met jullie. Ik ben bezig met een programma: Leef je mooiste leven. Yoga beoefenen, ook in "onze fijne yogastudio" hoort daar ook zeker bij. Jullie zijn toppers! Liefs en een digitale warme knuffel van mij.

 by Anneke on Yogastudio See You

Heerlijk dat we online les kunnen krijgen. 

 by Annemiek on Yogastudio See You

Ik ben blij dat jullie online de lessen aanbieden, ben graag in de lessen bij jullie allemaal. Zoveel warmte, aandacht en zorgvuldigheid.

 by Elles on Yogastudio See You

De docenten die ik heb gehad zijn naar volle tevredenheid.

 by Jessica on Yogastudio See You

Ondanks dat ik het fijn vind thuis yoga te blijven doen met jullie vind ik het soms lastig me te blijven motiveren. Het helpt me dat jullie actief zijn in het sturen van nieuwsbrieven, specials aanbieden etc. Dank daarvoor! Ik weet niet of anderen dat ook hebben? Je zou bijv ook eens een nieuwsbrief over een bepaald onderwerp kunnen maken of met ons delen wat yoga voor je betekent en wat je weg is geweest om te komen waar je nu bent. Een podcastje is ook leuk 🙂 Ik noem maar wat. Dat je onbeperkt mee kan doen met de online lessen vind ik mooi, al heb ik er nog geen gebruik van gemaakt. Ik zou zeggen hou vol, er komen weer betere tijden en dan zien we elkaar weer gewoon in de studio. Liefs!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Yogastudio See You
Average rating:  
 0 reviews