Accountinformatie

Registeren en inloggen met YogiBit

 • Wachtwoord wijzigen

  Jouw wachtwoord kun je wijzigen via de link die meegestuurd is in de mail met inloggegevens.

 • Download app

  Ook voor de app tref je in de mail een link. Wanneer je deze mail op je telefoon opent en je klikt op de link, kom je direct in de AppStore/PlayStore waar je de app kan downloaden en installeren. Deze app is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android (Google).

 • Open de app

  Open de app, zoek Yogastudio See You op en voer je inloggegevens in. Deze stap hoef je maar éénmalig uit te voeren, hierna zal je altijd ingelogd zijn bij de studio wanneer je de app opent.

 • Controleer je gegevens

  Door linksboven op de menuknop van de app te klikken zie je het hoofdmenu links in beeld.

 • Aan- en afmelden

  Wanneer je in de app het rooster opent heb je bovenaan de keuze voor Lijst­ weergave of Kalender. Bij weekoverzicht worden de lessen in een kalender per week getoond, in het dagoverzicht vind je de lessen per dag op regels.

Veelgestelde vragen

Aanmelden

Hoe werkt het aanmelden voor lessen via de app?

Klik in het rooster op de les om deze te openen. Klik op de knop voor aanmel­den en je wordt toegevoegd op de deelnemerslijst of wachtlijst – afhankelijk van de bezetting van de les.

Indien je alle lessen in je lidmaatschap al hebt opgebruikt of je jezelf probeert aan te melden voor een les waar jouw lidmaatschap geen toegang tot geeft zal hier en melding van worden getoond en is het niet mogelijk om aan te melden.

Waar kan ik zien voor welke lessen ik ben aangemeld?

Wanneer je aangemeld staat voor een les, zie je dit in het overzicht door een groene vink in de les.

Wanneer kan ik mij aanmelden voor lessen?

Aanmelden kan tot 15 minuten voor de les.

Afmelden

Hoe kan ik mij afmelden voor een les?

Wanneer je verhinderd bent kun je je afmelden voor een les waarvoor je bent aangemeld door het rooster te openen en de les te openen en op afmelden te klikken.

Tot wanneer kan ik mij gratis afmelden?

Afmelden kan gratis tot 2 uur voor de les.

Ben je verhinderd? Geef dit dan zo snel mogelijk door, zodat iemand anders, die bijvoorbeeld op de wachtlijst staat, toch nog mee kan doen.

Profiel bijwerken

Waar kan ik mijn lidmaatschappen beheren?

Klik in het hoofdmenu op Lidmaatschap en kies voor Abonnement of Rittenkaart om je lidmaatschap te controleren.

Dit is tevens de plaats waar je lid­ maatschappen kan wijzigen en nieuwe kan aanschaffen. Daarnaast kun je hier ook altijd terug vinden hoeveel lessen je deze periode nog over hebt.

Hoe verwerken jullie persoonlijke gegevens?

Ga naar Mijn account > Jouw gegevens om de Algemene voorwaarden en Pri­vacy verklaringen van zowel YogiBit als Yogastudio See You in te zien.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Ga naar Mijn account > Jouw gegevens om daar je persoonlijke gegevens te controleren en eventueel te wijzigen. Voer onderaan deze pagina ook jouw pri­vacy voorkeuren in.

Incassomachtiging afgeven of wijzigen

Onder Lidmaatschap > Automatische incasso is de mogelijkheid om je IBAN nummer te controleren, te wijzigen en eventueel een getekende machtiging te uploaden.

Berichten en nieuwsbrief

Kan ik ook berichten versturen via de app?

Nee. Je ontvangt alleen berichten die vanuit ons zijn verzonden. Het is enkel mogelijk berichten te ontvangen. Het is niet mogelijk om berichten terug te sturen.

Kan ik de instellingen voor berichten aanpassen?

Ga in de app naar Instellingen om jouw voorkeuren voor het ontvangen van pushnotificaties en meldingen aan te passen.

Hoe meld ik mij aan voor de nieuwsbrief?

Je geeft je voorkeur voor nieuwsbrieven door tijdens het registreren van de app of als je al bent ingelogd via Mijn account > Jouw gegevens. Dit is de beste manier om op de hoogte te blijven wanneer er veranderingen zijn.

Waarom yoga zo goed voor je is.

Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat het regelmatig beoefenen van yoga je gezondheid en levenswijze op een positieve manier beïnvloed. Yoga is een goede manier om stress te verminderen en kracht en flexibiliteit te vergroten. Het leidt bijna automatisch naar een gezondere levensstijl.

De voordelen van yoga

 • Yoga verbetert de mentale en fysieke conditie
 • Het maakt je flexibel en verhoogt de concentratie
 • Je wordt er vrolijker van en ervaart meer geluk
 • Maakt je veerkrachtiger en stressbestendig
 • Je bent energieker en meer ontspannen

 

Download de Yogibit app

Ervaar het gemak van de Yogibit app. Beheer je profiel en planning vanaf je smartphone en meld je eenvoudig aan voor lessen.

app-store-transparent-border
google_play_logo_large_2x

Word ook lid bij Yogastudio See You