Kim van GroningenDocente hatha, yin, yin yang yoga
  Vanaf jonge leeftijd heeft Kim (31) mogen ervaren wat yoga kan betekenen voor lichaam en geest. Vooral de ontspanning die yoga geeft en waarom het zo belangrijk is om te luisteren naar het lichaam maakte dat Kim zich meer wilde verdiepen in Yoga.
  Haar liefde voor yoga en reizen heeft zij kunnen combineren door in 2015 de Hatha opleiding in Zuidoost-Azië te doen. Daarna volgden er meer opleidingen en cursussen zoals Yin yoga, Reiki 1, Mindfulness, Yogatherapie en Yoga nidra.
  Door haar achtergrond als verpleegkundige is zij altijd bezig met gezondheid en vindt zij het zeer boeiend hoe yoga kan helpen om lichamelijk en geestelijk in balans te komen en te blijven.
  Wat Kim belangrijk vind in haar lessen is tijd voor jezelf, aandacht voor het lichaam en de ademhaling. Deze aandacht zorgt voor ontspanning en zorgt ervoor dat je gaat voelen en observeren wat er in je lichaam en geest gebeurt. Tijdens haar lessen zal je begeleid worden om naar binnen te keren en daarbij je eigen grenzen te verkennen.
  Hopelijk tot snel in één van de lessen!

  Yogastijlen