Herken jij het gevoel van de seizoenen? Dat je aan het eind van de winter hunkert naar meer licht, zon, warmte, groen en vooral buiten zijn? Dat je in het voorjaar geniet van het ontluikende nieuwe leven, de eerste keer weer in de warme zon kunnen zitten, de dagen die lengen? Dan de zomer, (te) warm of juist niet, (te) droog of juist niet, maar in ieder geval veel buiten, veel licht en lange avonden. 

En dan, zo ergens in september, kan het gevoel ontstaan dat je weer wat meer naar binnen wil. Wat meer het donker wil opzoeken, gezellig weer met de kaarsjes aan in huis. Het kan natuurlijk ook dat je dat vooral niet hebt en op ziet tegen die donkere korte dagen. Hoe jij je ook voelt hieronder, een gegeven is dat we over het algemeen in de winter weer meer naar binnen keren. Letterlijk en figuurlijk. 

Wij gunnen jou om dit proces bewust(er) te beleven en je de waarde daarvan te laten ondervinden. Wat heb jij nodig om van buiten naar binnen te gaan, om deze periode in balans te kunnen zijn met jezelf, om je energie te behouden en beter te verdelen?

Wij bieden een dag met zowel fysieke als mentale en intuïtieve ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Een dag waarin je weer een stapje dichter bij jezelf mag komen. Een dag die het verschil maakt.

Vrijdag 15 november

9.30 – 16.30 uur

Investering in jezelf:

€ 345,00 wanneer je in juni je plekje reserveert

€ 375,00 wanneer je van juli t/m augustus reserveert

€ 395,00 vanaf september reserveren

Gespreide betaling in overleg.

We hebben een prachtige locatie gereserveerd voor deze bijzondere dag. Wil je daar meer over weten?

Deze dag is inclusief koffie, thee,water, gezonde snacks en een uitgebreide lunch. Heb je dieetwensen geef dit dan tijdig aan bij ons of vermeld dit direct bij je aanvraag.

Kom je ook?

Datum

15 november 2024

9.30 – 16.30 uur

Locatie

Avalon – Schoorl

Maak gebruik van de Zomeractie!
10 rittenkaart voor € 99,00
Voor nieuwe en bestaande leden.