Feestelijk aanbod bij Yogastudio See You

Yogastudio See You bestaat 5 jaar!

Om dat te vieren hebben we een speciale aanbieding:
4 lessen voor € 24,50

Na aanschaf 1 maand geldig

Hoe het allemaal begon

In de zomer van 2017, tijdens een lunch aan het strand, kwam het hoge woord eruit. Jeannette had een nieuwe ruimte gevonden om yogalessen te geven. De jaren ervoor gaven Jeannette en Laura beide les op een andere locatie en er was een vriendschap gegroeid, daaruit ontstond het idee om de krachten te bundelen. En zo geschiedde…

Twee kantoorruimtes, waar de muur tussenuit gesloopt werd, werden omgetoverd naar een yogastudio op het bedrijventerrein van de Koog in Purmerend. In oktober begonnen Jeannette en Laura met de eerste lessen in deze fijne studio.

Met groot succes en tevredenheid van de deelnemers en met het team van docenten die ons door de jaren heen heeft versterkt.

Nu, 5 jaar later, staan we na de omwentelingen van de afgelopen 2 jaar weer opnieuw in onze kracht om alle deelnemers die opzoek zijn naar rust en ruimte in lichaam en geest met enthousiasme te ontvangen.

Yogastudio See You Laura en Jeannette

De specials van Yogastudio See You

Dit is zijn specials met extra aandacht voor yoga in de diepere zin. Zoals bijvoorbeeld yoga & klanken, ademwerk of een yoga nidra.

Team

Maak kennis met het team van docenten en specialisten. Lees meer over hun achtergrond, motivatie en specialisme.

Yogastudio See You in Purmerend

Yogastudio See You biedt een gevarieerd rooster met lessen in Hatha, Yin en Yin-Yang yoga.
Lees hier meer over de verschillende vormen van yoga.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor speciale events, persoonlijke begeleiding, yoga bij zorginstellingen, voortgezet onderwijs, bedrijfsyoga en of een speciale op maat samengestelde sessie voor een selecte groep.

In onze studio geeft ons team met ervaren docenten les op jouw niveau. Er is ruimte voor nieuwe deelnemers om rustig te beginnen en ook meer ervaren deelnemers krijgen voldoende aangereikt.
De studio is centraal gelegen en makkelijk te bereiken. Er zijn gratis parkeerplekken voor de deur en in de nabije omgeving.

Ben jij ook toe aan yoga?

Wie weet tot snel bij Yogastudio See You!

Meer inspiratie

Volg ons op Instagram voor regelmatige updates en yoga inspiratie!

Maak gebruik van de Zomeractie!
10 rittenkaart voor € 99,00
Voor nieuwe en bestaande leden.