Ceremoniële cacao – zachte yoga – live muziek – meditatie – mantra  – intentie – transformatie

Omarm de midzomer

Een middag in verbinding met jezelf en elkaar. In een fijne ambiance zal je uitgenodigd worden om vanuit compassie met je aandacht naar binnen te keren en je hart te openen voor wat je op dat moment nodig hebt.  Vier de zomer in jou.

De middag zelf:

Aan het begin zal ik je meer vertellen over cacao, mijn ervaring ermee en de werking ervan. Door het drinken van cacao zal je met je aandacht nog makkelijker naar binnen te keren en kunnen verbinden met je innerlijke gids. Het samen mediteren, zingen en de inzichtkaarten die je kunt trekken gaan je bij dit transformatieproces helpen en begeleiden. Soms komt de intentie niet meteen en zal verderop in de avond voor jou duidelijker worden. In de eindontspanning zal je omringt worden door zang en muziek. Om daarna van een kopje thee met wat lekkers te genieten en zo rustig aan terug te komen in het hier en nu. 

Pure cacao is een superfood, 100% biologisch en zit vol magnesium en antioxidanten. Door de hoge dosis magnesium ontspannen je spieren en het bindweefsel beter, wat heel fijn is bij het beoefenen van yin yoga. Je kunt van de cacao een blij gevoel ervaren en een verander proces in jezelf op gang brengen waardoor je meer in verbinding komt met jezelf. 

Handig om te weten:

  • Na aanmelding krijg je 24 uur voorafgaand aan de avond een mail met aanvullende informatie en tips
  • Neem pen en papier mee om te kunnen schrijven als je daar de behoefte toe voelt
  • Cacao is rijk aan antioxidanten, magnesium en mineralen 
  • Cacao heeft een positieve invloed op je neurotransmitters zoals serotonine, tryptophan en dopamine
  • Als je MAO-remmers en/of BèTAblokkers gebruikt dan is een hogere gehalte cacao wellicht niet geschikt voor je. Raadpleeg vooraf eerst je arts
  • Je bent welkom als je geen cacao drinkt en toch de avond wilt bijwonen

Datum

22 juni 2024

15.00 – 17.30 uur

Locatie

Yogastudio See You

Van IJsendijkstraat 409 D
Purmerend