Janice AliarDocente Hatha

  Namasté, ik ben Janice Aliar en werk als juriste in Amsterdam. In mijn vrije tijd zet ik me als voorzitter van Sapna Foundation in voor kansarme mensen in India. Daarnaast geef ik in Zaandam Ayurvedische ontspanningsmassages en yogalessen aan gedetineerden van de gevangenis in Westzaan.

  In India heb ik aan de World Peace Yoga School mijn yogaopleiding gevolgd en met succes afgerond (RYT 200). Het valt mij in het werk en dagelijks leven op dat mensen zich vaak onnodig druk maken. Hoe stress een inbreuk maakt op de gezondheid en het welzijn van mensen. Ik hecht er veel waarde aan dat we met z’n allen ontspannen door het leven gaan en minder stress ervaren. Eén van de manieren om te ontspannen, is door het regelmatig beoefenen van yoga. Yoga helpt tegen stress en is o.a. bevorderlijk voor de mentale,  emotionele en fysieke gezondheid.

  In de yogalessen die ik geef pas ik het geleerde uit mijn opleiding met toewijding toe. Tijdens de Hatha yogalessen komen ademhalingstechnieken, lichaamshoudingen (staande, zittende, liggende) en ontspanningsoefeningen/meditatie aan bod. Er worden naast de losstaande oefeningen (asanas) ook zonnegroeten beoefend.

  Yogastijlen

  Neem gerust contact op

  Laat een berichtje achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Not readable? Change text. captcha txt
  Ingrid GrootGaby Schmidt