Gaby SchmidtDocente Hatha, Easy Flow, Yin

    Mijn intentie is om yoga met zo veel mogelijk mensen te delen! En om yoga voor een brede groep mensen toegankelijk te maken, te ontdoen van zweverigheid en te presenteren op een nuchtere, heldere en professionele manier. Dit doe ik voornamelijk in een combinatie van Hatha yoga, ademoefeningen en mindfulness.

    Deze 3-eenheid is heel toegankelijk en werkt voor iedereen, maakt niet uit hoe lenig je bent, hoe oud, beginner of gevorderde. De oefeningen worden stap voor stap opgebouwd zodat iedereen binnen zijn eigen mogelijkheden, goed begeleid en op een verantwoorde manier kan werken aan lenigheid, gevoel voor evenwicht, uithoudingsvermogen en vitaliteit. Het helpt je om dichter bij jezelf te blijven en je balans te vinden in je lichaam en je geest.  Yoga is voor mij aandacht hebben voor jezelf, goed leren ademhalen en diep te kunnen ontspannen.

    Om ook meer over de achterliggende filosofie te leren begon ik in 2010  met mijn 4-jarige Raja-Hatha opleiding bij het Yoga Centrum Amsterdam. Naast Reiki en mindfulness opleidingen en verschillende workshops gevolgd te hebben (Vinyasa / Ashtanga / meditatie) is mijn nieuwe passie Yin yoga (opleiding bij Yogadreams, Zaandam). Ik hou van afwisseling en ga met de flow van de dag mee, dit kan je ook ervaren in mijn lessen. Soms heel actief en soms rustiger, net zoals het leven.

    Yogastijlen

    Laura de LaatJanice Aliar