Tijdens deze special gaan we een helende combinatie maken tussen Reiki en Restorative yoga.

Reiki is een Japanse geneeswijze, een spirituele manier om te helen. Reiki wordt vertaald als universele lenvensenergie, de kracht waar alles uit bestaat. Het is een op energie gebaseerde vorm van heling, zowel op lichamelijk als op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Tijdens de Restorative houdingen ontvang je Reiki, doormiddel van handoplegging. De Reiki behandeling wordt gegeven door gecertificeerde Reiki behandelaren.
Reiki werkt niet volgens rechtlijnige en vaste patronen maar doet wat voor jou op dat moment het beste is. Mogelijk merk je daarbij dat er emoties opkomen of dat je andere processen waarneemt, dit mag er allemaal zijn.

De Reiki behandelingen worden gegeven in combinatie met Restorative yoga. Bij Restorative yoga worden de houdingen gemiddeld 15 tot 20 minuten aangehouden. Door gebruik van onder andere bolsters, blokken kussens en dekens zorgen we dat het lichaam zich helemaal kan ontspannen en alle spierspanning los kan laten. Doordat we langer in de houding blijven en het lichaam helemaal kan ontspannen, wordt het parasympatisch zenuwstelsel geactiveerd. Het parasympatisch zenuwstelsel zorgt voor rust, ontspanning en herstel. Restorative yoga heeft vele voordelen en deze zijn onder andere het verlagen van bloeddruk, verbeteren van slaap, verbeterd spijsvertering, verminderd spierspanning en algemene vermoeidheid.We hebben extra lang de tijd om helemaal los te laten en te mogen opladen. Kom samen met ons ervaren wat Reiki en Restorative yoga voor jou kan betekenen.

Datum

14 juli 2024

15.00 – 17.30 uur

Locatie

Van IJsendijkstraat 409 D Purmerend

Maak gebruik van de Zomeractie!
10 rittenkaart voor € 99,00
Voor nieuwe en bestaande leden.