Ademwerk, om even los te komen van het dagelijkse ritme, oude spanning los te laten en met ontspannen en vernieuwde visie weer verder te gaan.

We beginnen deze sessie met een korte meditatie en zachte yoga. We maken het lichaam wakker, creëren ruimte en vergroten we het bewustzijn van de adem, waarna we overgaan naar het ademwerk.

Ademwerk
Ademwerk helpt om ruimte vrij te maken in ons lichaam en geest, waarmee we in een betere verbinding met onszelf komen. Het helpt je verder op weg naar een vrijere ‘jij’ en geeft je inzicht in je leven.

Het is een speciale methode van ademen waarbij je de adem vrij laat stromen en oude lagen van spanning vanzelf loskomen. Je ligt ontspannen en ademt een vrije en verbonden ademhaling onder begeleiding van muziek. Het ademwerk zelf duurt zo’n 45 minuten waarin je door allerlei lagen van jezelf heen gaat.


De werking

Wat gebeurt er als we ons lichaam voorzien van meer zuurstof? Wanneer we het lichaam een signaal geven dat er meer dan voldoende beschikbaar is. Dat het kan ontspannen, zich volledig kan overgeven in het moment en dat het oké is om los te laten.

Droomstaat

Tijdens de ademsessie kom je komt in een diepe ontspannen staat, een soort droomstaat waarbij je zelfhelende vermogen geactiveerd wordt. Energie gaat stromen en oude opgeslagen spanningen kunnen los komen. Je kunt inzichten krijgen over de richting in je leven en wat goed voor jou is.

Maximaal aantal deelnemers: 8

Laura

Zowel yoga als ademwerk wordt begeleid door Laura, gecertificeerd begeleider hiervoor. De opleiding voor ademwerk deed ze bij Alchemy of Breath en is een afgeleide vorm van Holotropic Breathing en Rebirthing. Deze methode is een zachtere en subtielere vorm dan deze twee oudere vormen.

Ps. Is het event vol? Je kunt je op de wachtlijst plaatsen waardoor je bericht krijgt als er een plekje vrijkomt.

 


 

Komende data

 

17 mei

7 juni

26 juli

16 augustus

6 september

27 september

 

(klik op de datum om je aan te melden)

Datum

Vrijdag

19.00 – 21.30

Prijs

€ 37,50