Ademwerk helpt om ruimte te maken in ons lichaam en geest, waarmee we in een diepere verbinding met onszelf komen. Het helpt je verder op weg naar een vrijere ‘jij’ en geeft je inzicht in je leven.

De sessie wordt gegeven via Zoom. Hierover ontvang je na aanmelding meer informatie.

De werking

Wat gebeurt er als we ons lichaam voorzien van meer zuurstof? Wanneer we het lichaam een het signaal geven dat er meer dan voldoende beschikbaar is. Dat het kan ontspannen, zich volledig kan overgeven in het moment en dat het oké is om los te laten.

Het lichaam is een archief van alles waarmee we geboren zijn en wat we onderweg zijn tegengekomen. We leven vaak met een bepaalde lading, waar we mee leren leven. Deze lading van vastzittende energie belemmert ons echter in volledig zijn, ons volledige potentieel. Ademwerk wakkert opnieuw je enthousiasme aan, jouw eigen motivatie voor het leven, jouw doel, jouw passies.


Droomstaat

Tijdens de ademsessie kom je komt in een soort trance, een droomstaat waarbij je zelfhelende vermogen geactiveerd wordt. Energie gaat stromen en oude opgeslagen spanningen kunnen los komen waardoor je onverwerkte ervaringen kunt verwerken. Je kunt inzichten krijgen over de richting in je leven en wat goed voor jou is.

Wat nou als de antwoorden voor jouw vragen in jezelf liggen? En de snelste weg ernaar toe de adem is?


Mogelijke ervaringen in ademwerk
  • Door de diepere ontspanning kom je tot diepere lagen en in beter contact met jezelf. Het geeft je de voordelen van een diepe meditatie.
  • Daardoor kun je beter naar jezelf luisteren, wat jij nodig hebt in het leven.
  • Je kunt de oorzaak van emoties, gevoelens en patronen gaan herkennen waardoor je gedragspatronen kunt doorbreken.
  • Oude trauma’s worden geheeld, zonder dat je het verhaal in hoeft te duiken.
  • Je wordt je meer bewust van onbalansen in je leven, lichamelijk en emotioneel. Hierdoor kunnen psychosomatische en psychische klachten verminderen.
  • Het draagt bij aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
  • Je ervaart meer begrip voor jezelf en de mensen om je heen.

 

Opbouw van de sessie

De totale sessie duurt 1,5 uur, het ademwerk zelf duurt ongeveer 35 minuten. We beginnen met wat zachte bewegingen en adembewustzijn om lichaam en geest te laten ontspannen en de adem vrij te laten stromen. Tijdens het ademwerk lig je op de grond en ademt een verbonden ademhaling onder begeleiding van muziek. Achteraf is er tijd om rustig terug te komen.

Stap er open in. Door de meesten wordt het in ieder geval ervaren als een zeer diepe ontspanning en ervaren ze de dagen erna rust en ruimte. 

Het beste is om geen afspraken gelijk achter de sessie te plannen zodat je lekker in je eigen ontspanning kunt blijven.

Datum

Vrijdag 29 januari

19:00 – 20:30

Locatie

Online via Zoom

Prijs

€ 15,-

Neem gerust contact op

Laat een berichtje achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt