Ashtanga Vinyasa Yoga is een actieve yogavorm waarbij je in een vaste volgorde via je ademhaling van houding naar houding beweegt. Naast het beoefenen van de houdingen en daarin je verdieping te vinden, is er nog veel meer te vertellen en te ontdekken in het beoefenen van Ashtanga Vinyasa Yoga. Het brengt je meer dan alleen het beoefenen van houdingen.

Tijdens de masterclass krijg je o.a. inzicht over het ontstaan en de achtergrond van Ashtanga Vinyasa Yoga, het vinyasa systeem en de yoga filosofie. Zo gebruik je bij Ashtanga een diepere ademhaling en kijk je in de houdingen een specifieke kant op. Om dat alles in goede banen te leiden maak je in je lichaam gebruik van energie schakels. Dit alles brengt je meer en meer met je aandacht naar binnen. Je zult de mantra’s welke aan het begin en aan het einde van de les worden gezongen leren zingen en wordt je meegenomen door de houdingen van de halve primary serie.

Iedere masterclass heeft zijn eigen uniekheid.

Om met je aandacht naar binnen te keren starten we met een korte meditatie, ademoefening en het beoefenen van de halve primary serie. Na afloop is er tijd om vragen te beantwoorden en zullen er aansluitend een aantal specifieke items aan bod komen. Je bouwt met het volgen van deze masterclasses een fundering voor een solide ashtanga yoga practise, welke je ook thuis zou kunnen beoefenen.

Of je nu een beginner bent of al wat langer (ashtanga) yoga beoefent, iedereen is welkom.

De masterclasses worden in een kleine setting gegeven van maximaal 8 deelnemers zodat er voldoende aandacht is voor iedereen.

Kosten € 35,00 per masterclass

Datum

Zaterdag 12 december 2020

14.00 – 17.00 uur

Prijs

€ 35,-

Neem gerust contact op

Laat een berichtje achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt
Yoga en klanken klankschaal