Sheila van RossumShiatsumasseuse

  Sheila van Rossum is shiatsu therapeut, afgestudeerd aan de 4-jarige Zen Shiatsu-opleiding in Amsterdam op HBO niveau. Ze is in het bezit van een MBK (Medische Basis Kennis) diploma. Haar kennis en kunde houd ze bij en breid ze uit door regelmatig bij- en nascholingsdagen te volgen. Sheila is aangesloten bij de Shiatsu Vereniging Nederland onder nummer 2017005.

  Sheila woont in Neck, is moeder van twee jongens en heeft eerder gewerkt in verschillende functies in de creatieve industrie.

  Shiatsu is een behandel methode uit de Oosterse geneeskunde en kenmerkt zich door het uitoefenen van druk op het lichaam met duimen, handen, elleboog en knieën.

  Je kunt op woensdag- en vrijdagmiddag tussen 13.00 uur en 17.00 uur een shiatsu behandeling boeken. Een sessie duurt 60 minuten en kost € 65,-, als je aanvullend verzekerd bent dan krijg je hier een deel van vergoed.

  Laat je energie weer stromen en go shiatsu. De behandeling is een weldaad om te ondergaan en kan een geweldige bijdrage leveren aan de balans in je leven.

  Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via www.shiatsupurmerend.nl

  Neem gerust contact op

  Laat een berichtje achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Not readable? Change text. captcha txt
  Ingrid Groot