Lydia du ClooDocente Kinderyoga

  Yoga is voor Lydia de weg naar binnen. Yoga geeft haar innerlijke rust, balans en energie. Na het volgen van haar allereerste yogales wist zij dat er iets heel moois en waardevols was aangeraakt. In de daarop volgende jaren is zij verschillende yogastijlen gaan beoefenen, ze zocht verdieping en vond deze uiteindelijk in zowel de Ashtanga Vinyasa yoga als in de Yin yoga. Voor haar een perfecte combinatie tussen het actieve (yang) en de stilte van yin. Haar doel in het leven werd steeds duidelijker. Zij besloot een studie tot yogadocent te gaan volgen. Yoga geeft haar zoveel rust, creativiteit en vrijheid. Dit gevoel wil zij doorgeven aan de mensen in haar les.  Zij wil mensen graag inspireren met haar passie voor yoga  en zich omringen met mensen die haar inspireren.

  In 2017 heeft Lydia  met succes de RYT 200 hrs Yoga docentenopleiding bij Aalo Yoga Academie afgerond.  Zij heeft zich naast Ashtanga Vinyasa yoga en Yin yoga gespecialiseerd in Zwangerschapsyoga en Kinderyoga. Met veel plezier, liefde en aandacht begeleid zij zowel volwassenen als kinderen.

  Kinderen leren van hun ervaring, worden zich bewust van hun lichaam en ontwikkelen nieuwe vaardigheden. Belangrijke vragen die tijdens de kinderyogales aan de orde komen zijn: Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, wat voel ik, waar ligt mijn kracht en waar liggen mijn grenzen. Er is ruimte voor elk kind om te bewegen binnen zijn of haar eigen mogelijkheden. Hierdoor ontstaat ruimte voor het kind om te zijn wie het is.

   

   

  Yogastijlen

  Neem gerust contact op

  Laat een berichtje achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Not readable? Change text. captcha txt
  Lonneke de Best bij Yogastudio See You