Lizet van KnippenbergDocente Vinyasa Easy Flow

  Gezondheid is mijn passie. Mijn overtuiging dat bewegen en gezonde voeding positieve effecten hebben op de levenskwaliteit van mensen, wil ik graag overbrengen op anderen.

  Tijdens mijn master opleiding Brain & Cognitive Sciences ben ik me steeds meer gaan interesseren voor de hersenwetenschappen en psychologie in combinatie met voeding, beweging en een gezonde leefstijl. Momenteel werk ik in de geestelijke gezondheidszorg en geef ik daarnaast met veel plezier yoga lessen. Uiteindelijk is holistische zorg in Nederland mijn droom, waarin beweging, mindfulness en yoga onderdeel worden van de reguliere zorg.

  In 2014 heb ik de 200 hrs Basis Ashtanga Vinyasa Yoga docentenopleiding bij Delight Yoga afgerond. Na verloop van tijd ben ik mij steeds meer gaan interesseren en specialiseren in het geven van Vinyasa. De dans van het bewegen op de ademhaling en het speelse effect van de houdingen waren voor mij als liefde op het eerste gezicht. Ik deel het plezier voor deze yogavorm dan ook graag met anderen.

  Yogastijlen

  Neem gerust contact op

  Laat een berichtje achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Not readable? Change text. captcha txt
  Samira