Hanneke van VulpenDocente Ashtanga Vinyasa en Hatha

  Ongeveer 15 jaar geleden kwam ik tijdens een vakantie in contact met yoga en ervaarde al gauw hoe goed dat voor mijn lichamelijke én geestelijke gezondheid was. Terug in Nederland ben ik yoga blijven beoefenen en mijn zomervakanties bevatten meestal ook een yogavakantie. Ik zie yoga als een middel tot het ontwikkelen van kracht en flexibiliteit, zowel geestelijk als fysiek. Je wordt je bewust van je ademhaling en je lijf, waardoor je drukke gedachtestromen kunt loslaten.

  Inmiddels ben ik gecertificeerd yogadocent (RYS Ashtanga/Vinyasa) en door het zelf blijven volgen van lessen bij Yogadreams te Zaandam en het volgen van workshops (ik ga b.v. dit najaar een 50 uurs opleiding Rug/Nek/Schouders yoga doen) wil ik me blijven ontwikkelen. Ik geef les bij Fitland Zaandam, val in bij yogastudio’s in de omgeving en na een succesvolle pilot geef ik wekelijks een yogales voor alle medewerkers op mijn werk (Regiocollege Zaandam).

  Via een collega maakte ik in 2017 kennis met Jeannette en sinds november 2017 val ik geregeld in (Ashtanga, Vinyasa en Hatha) bij Yogastudio See You. Ik houd van de fijne sfeer en de dankbare deelnemers! Het liefst combineer ik meerdere yogavormen en probeer ik veel afwisseling en flow in mijn les(sen) te brengen. Daarbij vind ik het bewaken van fysieke grenzen én humor belangrijk.
  Ik hoop jullie te ontmoeten!

  Yogastijlen

  Neem gerust contact op

  Laat een berichtje achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Not readable? Change text. captcha txt
  Gaby SchmidtDewi Staal