Esther WiegertDocente Yin Yang yoga

  Na jarenlange beoefening van haar geliefde sport Wado Ryu karate, vond ze in yoga haar nieuwe passie. “Yoga heeft me geleerd om in contact te blijven met mezelf en bewust te zijn van mijn lichaam en emoties. Om mee te bewegen met wat er op je pad komt, zolang het goed voelt en met liefde voor jezelf. Om je grenslijn te verkennen en oude patronen te doorbreken.”

  Ze volgde de opleiding Yin yoga bij Johan Noordeloos en breidde haar kennis uit via workshops van o.a. David Lurey, Anat Geiger en Irina Verwer. In 2016 volgde ze de bijscholing Postnatale Yoga bij Samsara en Zwangerschapsyoga door Sanne Kerkhof van Samana Yoga Center. Ze geeft op meerdere locaties les onder haar eigen naam Garage Mama Yoga.

  Inmiddels geeft ze les in Yin yoga, YinYang, Zwangerschaps- en Postnatale yoga. Vanuit karate neemt ze ook elementen mee in de les waaronder de ademhaling, gronden, balans, kracht (lichamelijk en mentaal) en om te bewegen in een flow die vanuit jouw lichaam komt.

  Door haar persoonlijke ervaringen en uitdagingen tijdens de zwangerschap en het moederschap, en ook door de ervaringen van nieuwe moeders uit haar omgeving, ontstond de behoefte om zwangere vrouwen en aanstaande moeders een plek te bieden voor o.a. herkenning en ontspanning.

  Yogastijlen

  Neem gerust contact op

  Laat een berichtje achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Not readable? Change text. captcha txt
  Dewi StaalLonneke de Best bij Yogastudio See You