Cat van UrkDocente Power Yoga en Yin

  Het is beoefenen van yoga is geen wedstrijd maar een ontdekking reis. Accepteer je grenzen, je wilt je grenzen niet overschrijden maar wellicht wel verleggen. Kijk je nog wel vriendelijk?

  Cat van Urk (49) begon haar yoga avontuur in 2001 en wilde zoveel meer weten dat ze in 2002 begon met een Hatha Yoga docenten opleiding bij Saswitha. En omdat een mens nooit uitgeleerd is, volgde ze daarna de Power Yoga opleiding bij Tonnie Goes, de Yin Yoga bij Bivag en workshops van Robert Boustany van Pralaya Yoga. Hormoon Yoga bij Dinah Rodrigues en Aerial Yoga bij Janneke van Amelsfoort voor meer diepgang en een beetje lol. Pilates kwam erbij en ook de grote gymballen, omdat iedereen er inmiddels wel eentje heeft maar bijna niemand weet wat je allemaal kan doen met een bal.

  Cat haar passie ligt bij het voorkomen en genezen van blessures, het juist uitvoeren van de yogahoudingen ( asanas ) en eventueel aanpassen indien nodig. De lessen beginnen dan ook met “Zijn er nog wensen?” Elke les afgestemd op de aanwezige leerlingen en hun specifieke klachten. Nek, schouders, onderrug elke klacht heeft zijn eigen oorzaak en oplossing. Iedereen kan meedoen op eigen niveau, elke yogahouding ( asana ) heeft tenslotte opties om het zwaarder of lichter te maken.

  Naast Yoga volgde Cat een opleiding Natuurvoeding, beoefent zij Reiki 1 en 2 en geeft zij Thaise Tempel Massage (geleerd in Wat Po, Bangkok, Thailand). Haar hobby’s zijn haar twee paarden en het bekappen van hoeven.

  Cat kijkt er naar uit jou les te mogen geven bij Yoga Studio See You in Purmerend.

  Yogastijlen

  Neem gerust contact op

  Laat een berichtje achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Not readable? Change text. captcha txt
  Ingrid Groot