Online yoga

Volg jouw favoriete yogalessen waar je maar wilt

Volg online yoga vanuit je woonkamer, je thuiswerkplek, vanaf je balkon, of eigen achtertuin. Met Yogastudio See You stap je in de wereld van yoga zonder het huis uit te hoeven. Probeer het uit, en geef jezelf een aantal lessen cadeau. Bij ons ben je aan het juiste adres om te ervaren hoe het werkt en welke yogavorm het beste bij jou past. Onze docenten zijn stuk voor stuk ervaren en delen hun kennis graag met jou. Of je nu ZZP’er bent, of deel uit maakt van een organisatie, bij Yogastudio See You geloven we in verbinden. Daarom bieden we yoga aan via livestream. Zo richten we ons op de perfecte balans tussen lichaam en geest.

Jij weet wat je op dit moment het meeste nodig hebt. Kies voor de verstilling en uitgebreide strekkingen in Yin Yoga, Yin Yang Yoga of juist een meer krachtige vorm zoals Hatha, of Ashtanga Yoga om de energie door je lichaam heen te laten stromen. Of een combinatie van beide… Yoga geeft je energie en brengt rust. Het is tijd voor aandacht voor jezelf. Wees welkom bij Yogastudio See You!

De voordelen van online yoga

Uitgebreid lesrooster

Live verbinding

Balans tussen lichaam en geest

Eenvoudig aanmelden

Word ook lid bij Yogastudio See You

Veelgestelde vragen over online yoga bij Yogastudio See You

Hoe werkt Zoom?

Zoom is een soort online vergaderzaal waarmee wij vanuit de studio opnames zullen maken. Een andere docent is online ook aanwezig om bij te staan als er technische vragen opkomen.

Het is via Zoom ook mogelijk om met elkaar te praten dus aan het einde van de les kunnen we nog even een kopje thee met elkaar drinken en ervaringen delen als daar behoefte aan is.

Via deze link kun je Zoom downloaden op je telefoon, tablet of laptop. Je kunt dit ook als app downloaden. Je ontvangt van ons een code waarmee je toegang krijgt tot de specifieke les.

Om goed verstaanbaar te zijn als je wilt spreken, is het aan te raden een koptelefoon met microfoon te hebben.

Kom je er niet helemaal uit? Kijk dan eerst of er iemand in je omgeving is die je hiermee kan helpen. Daarmee kunnen wij ons blijven richten op het aanbieden van de lessen. Als dat niet lukt, stuur dan een mail naar studio@yogastudioseeyou.nl met je telefoonnummer, dan kan zij je helpen.

Hoe zit het met privacy?

Om de online yoga omgeving veilig te houden en de privacy van de deelnemers te borgen, kun je alleen inloggen als je in het bezit bent van een inlogcode. De inlogcode krijg je als je je via het lesrooster hebt aangemeld voor de les.

Waar kan ik me aanmelden voor online yoga?

Voor alle yogalessen bij Yogastudio See You kun je je aanmelden met Fitmanager. Je maakt eenvoudig een account aan en kunt kiezen uit losse lessen of strippenkaarten. Heb je al een account? Dan vind je de online yogalessen via het rooster.

Is er een lesrooster voor online yogalessen?

Online yoga bij Yogastudio See You wordt aangeboden via livestream. Wij geloven in verbinding en het is onze ervaring dat iedereen blij is dat ze toch dat momentje van lichamelijke en geestelijke ontspanning kunnen hebben. Dit bereiken we via de livestream samen met ons en de anderen in de groep. Na iedere les is er ruimte om nog met elkaar na te praten.

Word lid

Kennismakingsaanbod:

5 lessen voor €30,50

Kennismakings-
aanbieding:

5 lessen voor €30,50

Yogavormen

Voor ieder een stijl

Ontdek de verschillende yogavormen

Voor ieder een stijl

Ontdek de verschillende yogavormen

Neem gerust contact op

Laat een berichtje achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt