Laat de energie door je lichaam stromen door middel van yin yoga en een reis door de chakra’s.

Tijdens deze extra lange yin yoga sessie starten we met een uitleg over de zeven (hoofd) chakra’s. Gericht op het activeren / balanceren van de chakra’s ga je middels meditatie, visualisatie en yin yoga houdingen een reis door deze energie centra’s maken.

Hoe werken die chakra’s in ons lichaam? Elk chakra is verbonden met bepaalde zenuwknopen, organen en klieren, en ook met bepaalde emoties en gemoedstoestanden. Op die manier heeft de ‘gezondheid’ van een chakra invloed op onze lichamelijke, geestelijke en emotionele gezondheid.

In yin yoga verblijf je langer in de houding. De houding is erop gericht om een specifieke chakra te activeren. Doordat we deze plek extra aandacht geven en stimuleren in rust en ontspanning heeft het een verstillend en meditatief effect. Je keert met je aandacht naar binnen en kan zo jezelf fysiek,
mentaal en emotioneel openen. Hierdoor kan de energie vrij stromen en als support dienen om jou inzichten te geven en bewustwording te brengen.

Soms kan het voorkomen dat de energie in je lichaam niet vrij stroomt. Dit kan gevolgen hebben voor je hele welzijn. Idealiter staan alle chakra’s mooi open en wisselen ze continu informatie uit met het energieveld om je heen.

In deze extra lange yin yoga sessie neemt Gaby je op een heldere en ontspannen manier mee langs alle chakra ’s. Activeer de zelfhelende wijsheid in je lichaam. Vanuit stilte brengen de Chakra’s energie in beweging en helpen ons inzicht te krijgen in ons eigen doen en laten. Open de deur naar nieuwe mogelijkheden!

De special gaat door bij minimaal 6 deelnemers

Datum

22 september 2023

19.00 – 21.00 uur

Locatie

Yogastudio See You

Van IJsendijkstraat 409 D
Purmerend
cacao-ceremonie-bij-yogastudio-see-you