Vrouw in Balans

Yin & Yang Yoga, Yoga Nidra, Meditatie, Compassie en Cacao 

In een oase van Zeelandse rust krijg je in dit weekend alle ruimte om vrouw te “zijn”. Om tot inzicht en inspiratie te komen. In je kracht te staan en je innerlijke wijsheid te laten groeien.

De opwaartse energie van de lente is verweven in de ochtendles. Welke je helpt om de transitie van de winter naar de lente te maken, alsook de verandering in jezelf op gang te brengen. Dit alles vanuit compassie en zelfonderzoek. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een open mind, nieuwsgierig te zijn en de nieuwe jij te omarmen.

Het weekend ziet er als volgt uit.

Op vrijdagavond kun je na de kennismaking verder afdalen in jezelf met een speciale yoga nidra waarbij je een intentie zet voor jouw innerlijke veranderproces.

De ochtendles op zaterdag is gebaseerd op het houtelement vanuit de 5 elementen theorie en wordt gegeven in een zachte flow om je lichaam te ontwaken en de energie fijn door je lichaam heen te laten stromen. Na het ontbijt zal je in de workshop handreikingen krijgen om energiek en vitaal de overstap te kunnen maken van “overleven” naar “overgave”. Er is ruimte om ervaringen te delen en van elkaar te leren. We sluiten de ochtend af met een yoga serie gericht op de hormoonbalans. In de namiddag zal de cacao ceremonie jouw opgedane inzichten en gemaakte intentie extra power geven. De avond sluiten we af met een ontspannen gezicht- en voetmassage.

Op zondagochtend nodig ik je uit voor een wandeling in stilte waarbij je nog wat verder weg kan zinken in jezelf. Dit is een mooi moment voor reflectie en introspectie en terug te kijken op de opgedane inzichten van de afgelopen dagen. De sessie na het ontbijt staat in het teken van de balans in jou en het manifesteren van de nieuwe jij.

In een ongedwongen sfeer sta jij in dit weekend centraal om je nieuwe jij te omarmen. Gun jezelf dit transformatieproces om tot de kern van jouw “zijn” te komen. Ik kijk ernaar uit om je op jouw reis te mogen begeleiden.

Over Jeannette:

Het begeleiden en verder helpen van mensen op hun pad loopt als een rode draad door mijn leven heen. Om hen op een organische manier weer in verbinding te brengen met zichzelf en weer te leren voelen. Zo zal je meer rust en ruimte ervaren. Ik heb mij de afgelopen jaren verdiept en gespecialiseerd in o.a. yin & yang yoga, yoga nidra, pranayama, de 5 elementen theorie, de overgang, restorative yoga, mindfulness en compassie, coaching en begeleid cacao ceremonies.

Vrijdag 22, 23 en 24 maart 2024
Aanmelden kan via de link: https://www.myownretreat.com/jeannette-de-jaeger
PS: Graag bij de aanmelding aangeven dat je een relatie uit mijn netwerk bent of dat je bij mij yoga volgt.

Datum

22, 23 en 24 maart 2024

Locatie

Retraitecentrum “De Schouw”

Noordgouwe

Zeeland