Ingrid GrootDocente Yin en Hatha

  “Leren door zelf te ervaren en te ontdekken, dat is de levensvisie die mij richting geeft.”

  Bijna 30 jaar geleden kwam ik op het yogapad terecht, wat mij leidde langs Hatha en Ashtanga yoga, langs Yoga Nidra en mijn uiteindelijke specialisatie Yin Yoga.

  Daarnaast heb ik mijzelf op mijn ontdekkingstocht gevoed door veel te reizen, onder andere naar Guatemala waar ik een tijd bij de Maya’s leefde en kennis mocht maken met de ongelofelijke kracht van het Sjamanisme. De Aboriginals in Australië leerden me over het land en vooral over het stil Zijn, de Maori’s in Nieuw-Zeeland hebben me de oerkracht laten zien, de Spanjaarden hun passie voor Flamenco dansen en de Canadese Indianen hun creativiteit en rituelen.

  Nu ook in Purmerend bij Yogastudio See You.

  Als Freelance Yin yoga docente verzorg ik bij verschillende yogastudio’s lessen, waaronder de Ajna Tempel in Heemskerk en ben ik opleidingsmanager en hoofddocent van de Yin Yoga Docentenopleiding bij Yogadreams in Zaandam.

  Zo kan ik mijn passie voor Yin yoga, mijn levensvisie en de kennis over Yin yoga, chakra-leer, energiewerk, meditatie en persoonlijke ontwikkeling met liefde doorgeven.

  Ik kijk er naar uit je te ontmoeten tijdens een Yin yoga of Hatha yoga les bij Yogastudio See You!

  Yogastijlen

  Gaby SchmidtJanice Aliar